storhaekDer skal ikke ske så meget uforudset i en familie, før en have kan tage magten fra den. 

Det går hurtigt. Træer, buske og hækkkes tilvækst er enorm, hvis de ikke tæmmes.

Bare en enkelt sommer hvor hække og kanter ikke bliver klippet, buske og træer ikke er blevet beskåret, bede og perlegrus ikke er blevet luget og belægninger ikke renset, er nok. Græsset er måske heller ikke blevet slået en hel sommer.

Nu er situationen opstået, hvor havearbejdet er blevet blevet så uoverskueligt, at man ikke aner, hvor man skal begynde og ende.

Husets ellers fyldige samling af haveværktøj har set bedre dage og er ikke beregnet til den tur, som haven trænger til. Og værst af alt. Den dårlige samvittighed vokser og vokser dag for dag.

Det er nu, du skal kontakte Kaare Anlægsgartneri.

Vi rykker ind med det rutinerede mandskab og de maskiner, der skal til og i løbet af få timer og en masse larm, er det arbejde, som du selv ville have været uger om, overstået og stilheden sænker sig igen. Det skal være en meget stor have, hvis det tager mere end én arbejdsdag.

Når vi har pakket sammen og er på vej hjem, er det en af de dage, hvor man elsker at være ”grøn”. Vi har nemlig forladt en glad og storsmilende kunde, hvor den dårlige samvittighed er væk. Nu med en have, der er til at holde – uden en stump haveaffald tilbage. Det til en pris som i reglen er langt lavere, end man skulle tro. Rent win-win både for kunden og os.

Vi klargør naturligvis også haver i forbindelse med hussalg. En kyndig gartner vil ofte med små midler være i stand til at maksimere en haves værdi, eller give den "den store tur", hvis det er det, der skal til, før huset kan sælges.

Husk. Du kan altid lave en serviceaftale med Kaare Anlægsgartneri så en lang rejse, et hussalg eller en uforudset hændelse i familien, ikke bliver til en ulykke for haven, ejendommen og samvittigheden.

Kontakt os

4738 3358 · 2446 2558
Pga. travlhed kan vi være vanskelige at træffe pr. telefon.
Brug derfor vores online formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Kontaktformular - klik her

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs om vores cookie- og privatlivspolitik

Jeg accepterer