Anlæg og pleje

Kaare Anlægsgartneri tilbyder en omfattende buket af services.

Deriblandt nyanlæg af haver, vedligeholdelse af grønne arealer herunder græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, hækkeklipning m.m.

Alle former for beplantningsopgaver af træ, buske, planter m.m. Beskæring af træer, træfældning og stubfræsning. Lægning af rullegræs.
Gravearbejde og etablering af faskiner

Der er muligheder for at tegne en serviceaftaler, hvor vi på fast basis, efterser og vedligeholder din have, gårdanlæg, virksomhedsdomicil eller ejendom.

Der findes ingen virksomhed eller boligselskab, som er ens. Nogle ønsker vedligeholdelse på daglig basis, andre mangler måske en vicevært i kortere tid, men græsset skal jo altid slås!

Lad os finde en løsning

Brolægning er en tillidssag. Økonomi, kvalitet og valg af stentyper er blandt De spørgsmål vi ofte bliver stillet over for, og som vi gerne stiller vores ekspertise og erfaring til rådighed for at besvare.

Vi arbejder med alle typer belægningssten herunder chaussesten, betonsten og granitsten m.m.

Vi gør meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holder vi os opdateret med de nyeste teknikker og materialer. Det er jo os, der skal inspirere dig.

Hos Kaare Anlæøgsgartneri sætter vi kunden i centrum og skræddersyer alle vores løsning efter ønske og behov.
Vi kan derfor tilbyde alle vores løsninger på fast basis såvel som ad hoc med vægt på økonomi og kvalitet.

Så uanset hvilken type opgave du skal have løst – kan vi tilbyde dig en løsning med vægt på høj kvalitet til fornuftige priser

Kontakt os

Kaare Anlægsgartneri A/S